Силвена Роу се е вталила с още 10 килограма, а дни преди 56-ия

...
Силвена Роу се е вталила с още 10 килограма, а дни преди 56-ия
Коментари Харесай

Силвена Роу издаде как е стопила за нула време 20 килограма

Силвена Роу се е вталила с още 10 кг, а дни преди 56-ия си рожден ден, на 24 юли, публикува своя фотография по бюстие и прилепващ чеп, която провокира бурни пристрастености в мрежата. Най-вече, тъй като кулинарката издава тайната на огромния си триумф със свалянето на килограми.

Оказва се, че зад новата й визия стоят пълноценна храна, разходки, постоянни извършения, първокласен сън и несъмнено задължителната положителна конфигурация.

Не липсваха обаче и провокативните реакции, паралелно с комплименитте към нея. Шеф Борис Петров, да вземем за пример, дори я атакува намерено. " Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на Ахтополска веранда!? Даже в случай че отворите цялата фотография, иде на водно конче. Извинявам се, не устоях ", написа той.

А отговорът на Роу бе жесток: " Ако моята фотография нервира някой, оправдавам се авансово, само че време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да стартира дейна и егоистична грижа за себе си, а освен да се раздава на околните към нея. Ако а з мога д а наподобявам по този начин на годините, на които съм, всеки го може... Това не е хвалба, а задявка и увещание, че в никакъв случай не е късно да се стартира, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух ".

През предходната година Силвена Роу се радели с първите 10 кг, а със сегашните стават общо двайсет. Тя обаче е много прецизна към хранителния си режим и управлява какво поставя в устата си даже когато лети със аероплан, написа " Галерия ".

" Липсата на време не е опрощение... Аз съм готвила на Мадона, само че тя отиваше в най-скъпите заведения за хранене и си носеше храната с нея ", споделя Силвена, която неотдавна създаде личен YouTube канал, в който качва видеа с разнообразни предписания. Издаде и деветата си книга " Моята кухня ", която е първата й на български език.

" Гурме бебе "  пък е като продължението, което съдържа лесни и вкусни предписания, ориентирани повече към най-малките. С тях тя подготвя вкусни манджички за огромната си внучка Иззела, която е на четири години. Миналият септември кулинарката стана баба за повторно на Сенара Идън.

" Много е значимо какво би трябвало и какво не би трябвало да се яде. България беше със столетници преди време, в този момент към този момент не, тъй като ядем отпадъци “, твърди Роу. Тя хапва главно суперхрани като чия, асай и спирулина. Както български боб, зеле и кисело мляко. По здравословните предписания запалила и майка си, която преборила куп заболявания на остарели години и в този момент се радва на чудесно здраве ", издава още тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР